İçerde Ara

26 Mayıs 2009 Salı

Everest Ultimate Edition


Everest, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi alabileceğiniz, donanımsal ve yazılımsal bilgilerini bulabileceğeniz, Lavalys tarafından hazırlanmış sistem bilgisi toplama yazılımıdır. Everest ile sistem kararlılık testide yapabilirsiniz, bu sayede donanımlarınızın maksimum yükte stabil çalışıp çalışmadığını test edersiniz. Birçok sitede gün sınırlamalı haliyle bulabileceğiniz programı, Yazılım Depo farkıyla:) sınırsız şekilde ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Everest Ultimate Edition açılış ekranı,


Açılışı 5 sn sürer ve karşınıza ana ekran gelir;


Ana ekranda bütün donanım ve yazılımlarınızı kategoriler halinde listelenmiş şekilde görürsünüz. Donanımlarınız hakkında en ince ayrıntıya kadar bilgileri gösterir ve donanımların sıcaklık değerlerini, çalışma frekanslarını, yük oranlarını sistem tepsisinde açılan küçük pencerelerde bulabilirsiniz;

Çok çekirdekli işlemci kullanıyorsanız, her çekirdeğin ayrı ayrı sıcaklık değerlerini gösterir, ayrıca donanımlarınızı voltaj oranlarınıda burada görebilirsiniz. Overclock meraklıları için son derece kullanışlı bir programı olan Everest Ultimate Edition, diğer kullanıcılar içinde bilgisayarınızda bulunan donanımsal aygıtların modellerini görebilmeleri için son derece açıklayıcı ve basit bir şekilde hazırlanmıştır.

--->Everest Ultimate Edition 2006 İndir

Programı indirdikten sonra kurulum yapmanıza gerek yoktur. Klasörün içinde bulunan everest.exe'ye çift tıklayarak programı çalıştırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder