İçerde Ara

9 Mayıs 2009 Cumartesi

Sosyal Ağlar 1 - FriendFeed


Sosyal ağlara katılmak konusunda dünyanın önde gelen insanlarından olduğumuz Facebook ile kesinleşmişti. Çünkü Facebook'un Amerika'dan sonra dünya 2.siyiz.

Bende burada sizlere birşey hatırlatmak istiyorum; sadece Facebook'tan ibaret değil bu sosyal ağlar. Facebook tan daha eğlenceli ve daha az vakit geçirerek daha fazla kişiyle iletişim kurabileceğiniz başka ağlarda var.

Bugünkü konumuz; FriendFeed

FriendFeed yazdığınız blog yazılarını,facebookta paylaştığınız iletilerinizi,google readerda abone olduğunuz rss akışlarını, twitterda yazdığınız iletiler, flickr veya picasa web albumlerinde yayınladığını fotoğrafları dahi, sizin friendfeed hesabınızın anasayfasında yayınlayarak, arkadaşlarınızın bu girdileri görmesini ve sizin yeniliklerinizden haberdar olmalarını sağlar.

Arkadaşlarınız sizi friendfeed'te takibe alarak sizden gelen bütün haberleri böylece almış olurlar. İster facebook'ta yeni bir gruba katılın, ister blogunuza yeni bir makale ekleyin, flickr veya picasa web albümlerinde bir resim paylaşın,ister twitter'da bir ileti paylaşın, işte bu webdeki sosyal ağ sitelerinde yaptığınız her işlemi FriendFeed'te arkadaşlarınızla paylaşabilir ve size abone olarak hiçbir yazınızı kaçırmamalarını sağlamış olursunuz.

Sizde şimdi FriendFeed'e üye olun, facebook'ta, blogunuzda, online resim depolarınızda neler yaptığınızı ,neler eklediğinizi arkadaşlarınız kaçırmasın.

-->FriendFeed

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder